Concerten


Antonius van Paduagemeenschap Nijmegen


Concerten


Door de zeer bijzondere akoestiek is de Antonius van Paduakerk een gewilde plaats voor concerten. Met name leent het gebouw zich bijzonder voor koorconcerten.

De beroemde Engelse ‘Tallis Scholars’, het befaamde ’Oude Muziek Koor’, het ‘Nationaal Jeugdkoor’, het koor ‘Alphons Diepenbrock’ en de schola ‘Karolus Magnus’, om maar een paar koren te noemen, gaven de laatste jaren concerten. Ook maakte de KRO de laatste jaren een aantal opnames voor radioprogramma’s en CD-producties.
Nevenfunctie


De parochie Antonius van Padua vindt het gebruik van haar kerkgebouw voor concerten een passend nevengebruik, mits dit gebeurt met respect voor de primaire functie en het karakter van het gebouw. De primaire functie blijft daarbij altijd voorrang houden !


Informeer gerust naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar Jan Bulte, concerten@avpnijmegen.nl.


Tarieven


Een ensemble dat een flinke entreeprijs vraagt, betaalt een wat hoger tarief dan een gezelschap dat een lage entree vraagt. Bij hogere bezoekersaantallen wordt ook het tarief hoger. De parochie vindt dat redelijk. De opbrengsten voor de parochie komen geheel ten goede aan het kostbare onderhoud van het gebouw.

Copyright 2014 Antonius van Paduaparochie Nijmegen