Kerstpakketten


Antonius van Paduagemeenschap Nijmegen


Kerstpakkettenactie: U doet toch ook mee!



Kerstpakketten voor de VOEDSELBANK, HOME-START, STICHTING GAST, BED- BAD- BROOD EN VLUCHTELINGENWERK AFD. NIJMEGEN.


Ook dit jaar organiseert de Oecumenische Werkgroep Diaconie van de Antonius van Paduakerk en de Maranathakerk weer een kerstpakkettenactie waar 26 kerken aan meedoen in Nijmegen en Overbetuwe en ook als ook enkele scholen. Het is een grote actie waarbij alleen al voor de Voedselbank rond de 700 pakketten gemaakt gaan worden. 


De actie start op zondag 17 of 24 november (in de AvP op 24 november vanwege zevenheuvelenloop).


Op die zondagen kunt u vóór of ná de kerkdienst een doos ophalen in de kerk bij u in de buurt met de begeleidende folder met informatie over artikelen waarmee u de doos kunt vullen.

In Nijmegen Oost zijn dat o.a. de AvP (Groesbeekseweg), de Effatakerk (hoek Heyendaalseweg/Groenewoudseweg en de Maranathakerk (Steenbokstraat).


De Antonius van Paduakerk is dit jaar alleen het verzamelpunt voor losse houdbare levensmiddelen. Zij hopen op veel groenten /fruit in blik , tonijn/zalm in blik , rijst, pasta, Koffie en thee en houdbare melk, hagelslag en pindakaas.

Hier kunt u dus geen dozen ophalen voor kerstpakketten maar kunt u vanaf 1 december zo veel mogelijk losse houdbare levensmiddelen aanleveren.


Overal elders in Nijmegen en Overbetuwe doen katholieke en protestantse kerken en ook scholen mee. Voor aanvangstijden van verschillende kerkdiensten zie www.stefanus.nl/lokaties en www.maranathakerk-nijmegen.nl/vieringen. De gevulde dozen en de losse levensmiddelen kunnen op de zondagen 1, 8, 15 december weer, vóór en ná de viering, in dezelfde kerken worden ingeleverd.


U kunt ook financieel steunen. Dit geld wordt dan gebruikt om eventueel extra pakketten te maken of als ondersteuning in levensonderhoud. Voor al uw bijdragen zal een busje of doosje in de kerk staan.


Voor vragen over deze jaarlijkse actie kunt u terecht bij: Via mail: oec.werkgroepdiaconie@gmail.com Of 024-3225239 Anneke Leisink 06-27143400 Martha Opmeer


Copyright 2014 Antonius van Paduaparochie Nijmegen